Ledning

Ville Sistonen VD

Född 1976, utsedd 2019.

Ville Sistonen har varit VD i Oy MTG Meltron Ltd sedan 2017 och drivit på Meltrons utveckling under denna tid. Han har en finansbakgrund och examen från Handelshögskolan i Helsingfors. Under 2010-2017 var han finanschef (CFO) i L-Fashion Group Oy med varumärket Luhta m fl med en omsättning på 250 M€, export och försäljning i ett 50-tal länder och sammanlagt 1700 anställda. Dessförinnan var han partner i Front Capital och Chief Customer Officer i fyra år och tidigare lika länge på Mandatum Private Bank som asset manager. Dessutom har Ville varit professionell squashspelare med som bäst en 54:e plats i världsrankingen.

Antal aktier i Meltron AB: 4 093 798 st

Anders Andreasson Vice President of Sales

Anders Andreasson är Vice President Sales. Han har en Master of Science in Engineering från KTH inom Tillverkningsteknik och Produktionssystem. Anders har 20 års erfarenhet av att erbjuda produkter och lösningar till bl.a. tillverkningsindustrin. Under sin karriär har han innehaft flera roller däribland varit globalt säljansvarig för ett affärssegment inom FLIR Systems där han jobbade mellan 2005 - 2020. Före 2005 var Anders bl.a. ansvarig för flertalet Tekniska Supportavdelningar, i norra Europa, inom National Instruments för vilka han arbetade mellan 2001 - 2005 i varierande roller.

Christian Jonsson Vice President of Sales

Christian Jonsson började på Meltron i juni 2020 som Vice President och bor i Dubai. Christian har mer än 25 års erfarenhet inom internationell försäljning och att bygga upp och växa nya marknader. Han har arbetat på några av världens största tillverkare och mindre nischade bolag inom telekommunikation och IT med att introducera produkter till nya marknader.

Före Meltron var Christian ansvarig för Mellanöstern och Afrika regionen på Aptilo Networks in Dubai, UAE och expansionen mot nya marknader och kunder. Under tiden på Flexenclosure så var han både VP Global Sales, där han startade Stockholmskontoret och byggde försäljningsteamet, och General Manager för Mellanöstern och Afrika, baserad i Nairobi. Christian har också bott och arbetat i Montreal för Ericsson.

Prenumerera

Anmäl dig för att få pressmeddelanden och rapporter via E-post.